Rijschool Maarssen, autorijschool Maarssen

Op een gegeven moment in de tienerjaren, beginnen veel Maarssenaarse jongelingen te ontdekken dat er meer is dan de eigen stad of dorp. Daarmee komt ook de wetenschap, dat deze wereld buiten Maarssen, eigenlijk alleen goed te bereiken is met gebruik van de auto. Fiets of brommer kosten tijd. Openbaar vervoer is een andere optie, maar brengen je lang niet altijd precies waar je wilt zijn. De auto daarentegen biedt snelheid en vooral onafhankelijkheid, maar dan moet je wel eerst leren hoe!

Waar kan ik les nemen in Maarssen?

Elke gemeente kent wel een aantal mogelijkheden je rijbewijs te halen, en als je ‘rijschool Maarssen’ of ‘autorijschool Maarssen’ intypt op je computer, krijg je een behoorlijk aantal hits.
Wij van Rijschool030 werken niet alleen vanuit Utrecht, maar verzorgen rijlessen over de gehele regio en dat wil zeggen, dat ook de mensen uit Maarssen, die staan te springen hun rijbewijs te halen, bij ons terecht kunnen.

Waarom kiezen voor Rijschool030?

Als je onze website, www.rijschool030.nl, bezoekt, dan vind je een via tabbladen aangeven overzicht van alles wat we te bieden hebben. Samengevat komt het op het volgende neer:
• Onze rijschool is regionaal en onze instructeurs weten dan ook overal de weg. Het is handig de wegen in je directe omgeving via rijlessen te leren kennen, maar nuttig en leerzaam ook wat verder te kijken.
• De lessen zijn van hoge kwaliteit, en er zijn geen wachttijden.
• Je kunt kiezen uit drie scenario’s voor je lesprogramma:
o Eigen tempo
o Compact
o Spoedcursus
• Het meest effectieve programma wordt samengesteld op basis van intake, proefles en eigen voorkeur.
• Je kunt ook losse lessen krijgen.
• Onze prijzen zijn scherp, studenten kunnen korting krijgen en er is de mogelijkheid van termijnbetaling zonder rente.
• Theorielessen zijn te volgen op drie manieren:
o Zelfstudie
o Online
o Klassikaal
Lessen, zowel als examens kunnen in het Nederlands en Engels gedaan worden.
• Ons slagingspercentage is uitstekend.

Rijschool Utrecht 030

Doordat Rijschool030 wat uitgebreidere mogelijkheden biedt de aard van jouw weg naar het rijbewijs samen te stellen, is de kans groot, dat je met een tevreden gevoel de lessen volgt. En als je er lol in hebt, dan is de kans ook groter dat je slaagt binnen je opgegeven route.

Rijschool Maarssen en voor omgeving.

Twijfels ?

Neem een vrijblijvende proefles en je zult het zelf ervaren.

Bel mij terug!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

CBR Theorie-examen