Rijschool Bilthoven, rijles Bilthoven, autorijschool Bilthoven

Nooit geweten, maar Bilthoven maakt, samen met nog 6 andere dorpen, eigenlijk deel uit van De Bilt. Ongetwijfeld zullen de trotse bewoners melden, dat ze toch echt een Bilthovenaar zijn en geen Biltenaar. Elk jaar zijn er een groot aantal jongeren binnen de 21.000 tellende groep inwoners, die de leeftijd bereiken om in aanmerking te komen voor het halen van een rijbewijs. Was het vroeger nog zo dat je je hele leven woonachtig bleef in je geboorteplaats, tegenwoordig weten we niet hoe snel we de wereld willen intrekken. Eén van de makkelijkste manieren dat te doen, is met de auto, maar dat gaat niet zomaar. Rijlessen en een rijexamen liggen op je weg.

Waar kan ik les nemen in Bilthoven?

Zoeken op het internet naar rijschool Bilthoven, rijles Bilthoven of autorijschool Bilthoven heeft niet zoveel zin, gezien het feit dat de bekendste rijscholen binnen een paar honderd meter van elkaar liggen. Het kan echter zijn, dat je bij voorbaat je gezichtsveld wilt verbreden, en dan kom je vanzelf uit bij Rijschool030, die rijlessen verzorgt in de gehele regio Utrecht.

Waarom kiezen voor Rijschool030?

Als je onze website, www.rijschool030.nl, bezoekt, dan vind je een via tabbladen aangeven overzicht van alles wat we te bieden hebben. Samengevat komt het op het volgende neer:
• Onze rijschool is regionaal en onze instructeurs weten dan ook
overal de weg. Het is handig de wegen in je directe omgeving via rijlessen te leren kennen, maar nuttig en leerzaam ook wat verder te kijken.
• De lessen zijn van hoge kwaliteit, en er zijn geen wachttijden.
• Je kunt kiezen uit drie scenario’s voor je lesprogramma:
o Eigen tempo
o Compact
o Spoedcursus
• Het meest effectieve programma wordt samengesteld op basis van intake, proefles en eigen voorkeur.
• Je kunt ook losse lessen krijgen.
• Onze prijzen zijn scherp, studenten kunnen korting krijgen en er is de mogelijkheid van termijnbetaling zonder rente.
• Theorielessen zijn te volgen op drie manieren:
o Zelfstudie
o Online
o Klassikaal
Lessen, zowel als examens kunnen in het Nederlands en Engels gedaan worden.
• Ons slagingspercentage is uitstekend.

Rijschool Utrecht 030

Doordat Rijschool030 wat uitgebreidere mogelijkheden biedt de aard van jouw weg naar het rijbewijs samen te stellen, is de kans groot, dat je met een tevreden gevoel de lessen volgt. En als je er lol in hebt, dan is de kans ook groter dat je slaagt binnen je opgegeven route.

Rijschool Bilthoven

Twijfels ?

Neem een vrijblijvende proefles en je zult het zelf ervaren.

Bel mij terug!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met rijlessen